Преслава "се спече" при появата на Богданов

Нищо чудно да са мачкали чаршафите за кратко
15 сеп 2015 09:00, Александър Попов
54
Преслава "се спече" при появата на Богданов
Ще замръзне ли усмивката на Преслава? Снимка: Нова тв

Дали Преслава и Богданов са гаджета? Дали певицата не се е забавлявала "за една нощ" с него? Или пък всичко е поредната интрига на Big Brother?

Футболистът намекна, че е влюбен в много известна персона, сред топ звездите на България. От неговите хвалби става ясно, че от месец и половина има вземане-даване с Преслава. За да провери неговите думи редакторите го вкараха сред ВИП-овете, а двамата с Преслава дори се запознаха. Фолкпевицата обаче бе видимо смутена от неговата поява и нищо чудно да са мачкали чаршафите. От конфузната ситуция тя се измъкна с разговори с други съквартиранти, а развръзката се очаква в следващите епизоди.

"Гаджета са, стана и гузно... Ако наблюдавахте реакцията ще ви е ясно", коментира фен на предаването.

"Реакцията и е показна, нещо се притесни, но умело се прикрива и се прави на ударена", сигурна е друга зрителка.

Междувременно вчера влязоха и последните трима съквартиранти във VIP Brother - Кристина Димитрова, бившето гадже на фолкпевицата Джена - Джино, и представяната за модел Катрин Вачева.

На зрители и наблюдатели сигурно им е омръзнало от модели в България, но явно те са като личните лекари - за всеки българин по модел. Вачева нашумя преди години, след като бе пребита от футболиста Орлин Орлинов, носещ фланелката на ЦСКА по време на инцидента. Катрин пък не пропускаше удобен случай да разпространи злокобните снимки след побоя и осъди ритнитопковеца.

Джино пък едва ли е известен на широката публика, освен на тези, които се интересуват от съдбата на фолк гърлата Джена. Двамата бяха гаджета две години, стигнаха и до годеж, но в крайна сметка връзката им се разпадна. Семейството на Джино Джи Бианкалана се занимава с транспортен бизнес в САЩ, а самият той даде интересна оценка за родните ВИП-ове - стандартът им на живот в България се доближава до средния в Щатите. Джино прекрачи прага на шоуто пременен в скъп костюм и бижута, но заедно с Вачева и Кристина Димитрова попаднаха в селската къща.

Там ги посрещнаха участниците от обикновения сезон, който завърши преди дни - Анита, Катя, Богданов и Кирил. Те ще играят ролята марионетки в ръцете на зрителите, ще изпълняват тайни мисии, ще крадат вещи на известните, ще тропат подозрително през нощта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Big Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
стига с това ВИП,както чухте,вип означава Много Важен Човек..та кой вътре е много важен човек?това са Популярни хора НЕ випове и е крайно време тая Нова да си измисли точно описание на тоя формат
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименза Кита Борова ли говориш ?
35
0
 
3
 
! Отговори
Малева преди 8 години
Не мисля, че тези хора могат да са ВИП-повечето нито сме ги виждали, нито чували. Има няколко известни - да, но отдавна залезли. Като вкарат Веселин Топалов, Кобрата и т.н настина известни тогава ще ги гледам - в момента са само изкуфели баби и новоизлюпени кифли.....
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е какво, точно пък чалгия ли да подкрепяме, като всеки знае, че това си е просташката кръчмарска "музика". И какво ни интересува с кой е мачкала чаршафите и нафкой микрофон е пяла! Айде стига сме развращавали младите, а?
33
7
 
2
 
! Отговори
чичов преди 8 години
Хаха - писачите в тая "медия" се подмокрят докато пишат и си препрочитат творенията. Но пък сред коментарите се виждат истински хора с интелект далееееч повече и от списвачите и от печените тестени изделия с мармалад в брадъра. Абе - "Кифла с утеха"
32
6
 
4
 
! Отговори
прозд преди 8 години
по гуема простотия нема!!!
31
5
 
13
 
! Отговори
анониомна преди 8 години
Тази жена като че ли е лауреат на нобелова награда. Постоянно ни занимават нас слушатели, зрители, читатели с любовните креватни изцепки на някоя си.Какво ни интересува нейният личен живот и тя е смъртна ?! Пишете и ни занимавайте с нещо хубаво което е направено в тази държава. От неините излагации ни писна. Стига вече.
30
9
 
15
 
! Отговори
xxx преди 8 години
С извинение но тя си е к...а
29
1
 
14
 
! Отговори
М.А. преди 8 години
Всички сте толкова прости и наивни, които гледате това чудо на телевизията. Ако си мислите, че няма сценарии и интриги режисирани сте пълни ***. Всички тези глупости са им в договорите да ги играят. Ако мислите, че им плащат десетки хиляди и оставят на случайността да се случи нещо и да бъде гледана тази пародия сте пълни ***.
28
0
 
11
 
! Отговори
Ани преди 8 години
До Прав - Ако този е ВИП, аз съм АНГЕЛ!
27
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако има връзка с Пламен трябваше да я оповести, а не да се прави на ощипана кокошка!
26
13
 
21
 
! Отговори
Измет преди 8 години
Цялата *** е вътре, тва ако е вип тежко ни и горко
25
1
 
21
 
! Отговори
Прав преди 8 години
А бе защо пускат такива шебеци като Джино не знам си кой.
24
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кичка има поглед на Цербер.В момента опознава обстановката и слабите места на участниците.Гледа и се ослушва докато не захапе някой,който не отговаря на вкуса и..Кичето има захапка на Ротвайлер.
23
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е значението на ВИП! 1. англ. много важно лице 2. енерг. винтова индуктирана помпа3. входно-изходна програма4. планетарен потопяем вибраторАко в къщата има важни лица от планетарно значение,те нямаше да си губят времето с излишни интриги и маловажни неща.Остава тези,които са вътре да отговарят на 3и 4 т.
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***,***....... Качеството на текста е.....
21
9
 
35
 
! Отговори
МИГ - 29 преди 8 години
ВИП - Внимателно Избрани Простаци
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво да се очаква, като са завършили журналистика с 3, то във всяка сфера е така, като си с 3 си личи.
19
5
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До АЗНима не сте забелязали, че речникът на т.н. журналисти е пълен с жаргони и употребяват масово уличния език - добре се справят с изпростяването на народа ни, особено на подрастващите.Да не говорим за правописните грешки, както и неправилното построяване на изреченията. В много случаи подлогът е поставен след глагола и смисълът на изречението става съвсем друг.Докато го има по-старото поколение, ще има кой да забелязва тази непросветеност, но след това няма да прави впечатление на никого.
18
2
 
42
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
"преслава се спече" речник ,та дрънка,***,та дрънкат като газено тенеке!